Toko Wassen / Wassen » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Toko Skiwas - Optimale glij-eigenschappen voor scheuren in de piste

Als je het volgende niveau wilt bereiken op het gebied van acceleratie en prestaties op de lange termijn, kijk je vaak rond voor nieuwe skimodellen. Een zorgvuldig onderhouden basis kan ook je oude model merkbaar upgraden en het weer geschikt maken voor de recordjacht. Toko Dankzij de 100% Racing Wax Technology verbetert skiwax de eigenschappen van je ski's of snowboard op professionele wijze.

Glijd als boter naar het dal met Toko skiwax

De Wax van Toko is ontworpen voor sneeuwtemperaturen van 0 °C tot -4 °C en zorgt voor een hoge slijtvastheid en verbazingwekkende acceleratiewaarden, zelfs als de ondergrond extreem beschadigd is. Vroeger werden de lopers van sleeën gewaxt met eenvoudige kaarsen, maar tegenwoordig gebruiken professionele alpinesporters ultramoderne samenstellingen van verschillende stoffen. Na het blootleggen van de beschadigde structuren, dringt de Wax bestaande uit deze stoffen door in de basis van de ski en vult ze op. Dit herstelt een gelijkmatige oppervlaktestructuur en zorgt voor een hogere topsnelheid.

Voor gebruik moet je precies weten welke wax geschikt is voor het materiaal van je ski's en hoe deze moet worden aangebracht. In de online skishop op XSPO kun je de filterfunctie en het zoekmasker gebruiken om de juiste Toko skiwax voor jouw behoeften te vinden en deze vervolgens gemakkelijk en voordelig bij ons kopen. Als je vragen hebt over een specifieke wax, gebruik dan het formulier naast elke productbeschrijving.

Wat betreft fysieke weersgegevens zoals sneeuwtemperatuur en luchtvochtigheid, zijn Toko skiwaxen geschikt voor alle soorten sneeuw. Als moderne spray, in poedervorm om op te strijken of als klassiek blok om op te wrijven - de racewereld vertrouwt op de kwaliteit van Toko.

Dankzij de geoptimaliseerde korrelgrootte is het aanbrengen van Toko producten kinderspel en verandert elke ski weer in een spreekwoordelijk geoliede flits - voor brute acceleratie op de top.

  • Wassen van Toko bieden de beste glij-eigenschappen en slijtvastheid
  • Kleine beschadigingen en vuil zijn niet langer een probleem
  • Voor optimale prestaties op lange termijn
Filters sluiten
2 van 7
2 van 7