Sneeuwschoenen » nu online kopen | XSPO
Niederlande+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Vr van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Sneeuwschoenen XSPO - wandelplezier beleven, zelfs in de winter met

Sneeuwschoenen doen het hart van de wandelaar sneller kloppen. Sneeuwschoenen Voor iedereen die zich in de frisse winterlucht wil begeven, is dit de ideale oplossing. Sneeuwschoenen Dankzij het vergrote zooloppervlak, dat tegenwoordig meestal van kunststof of aluminium is, wordt het gewicht bij het sneeuwschoenwandelen beter over de grond verdeeld, waardoor de schoen niet in de sneeuw wegzakt. zijn dus perfect voor besneeuwd terrein en bieden optimale grip bij het winterwandelen. Voor alle wandelliefhebbers bieden wij een ruim assortiment sneeuwschoenen, accessoires en uitrusting. XSPO Ontdek ons ruime assortiment sneeuwschoenen in de Ski Online Shop van - van sneeuwschoenen tot Chainsen spike en stokken tot Hoofd Lampenzodat u perfect uitgerust aan uw sneeuwschoenavontuur kunt beginnen.

Sneeuwschoenwandelen - de nieuwe populaire wintersport

Sneeuwschoenen Sneeuwschoenenzijn de beste manier om je in de sneeuw te verplaatsen voor degenen die de voorkeur geven aan een rustiger tempo en niet graag opski's of snowboards reizen. Over het algemeen zijn er drie verschillende soorten sneeuwschoenen, die zich onderscheiden door hun doel, de sneeuwcondities en het gebied waarin ze worden gebruikt. Het meest originele type sneeuwschoenen zijn de conventionele "originelen", die meestal zijn gemaakt van gebogen stukken hout en worden gebruikt in vlakke en diep besneeuwde gebieden. De "klassiekers" zijn vergelijkbaar met de "originelen" wat betreft gebruiksgebied en conditie, maar zijn veel robuuster gebouwd door het gebruik van aluminium en kunststof. Sneeuwschoenen Voor meer veeleisende toepassingen zijn de "Moderns" het meest geschikt. "Moderns" zijn verhoudingsgewijs kleiner en wendbaarder en zijn zeer robuust door de gebruikte stabiele harde kunststof. Sneeuwschoenen Lichaamsgewicht Het kleinere oppervlak van de "Moderns" en de andere gewichtsverdeling is ook de reden waarom de hier een grotere rol speelt bij de keuze van de schoen.

XSPO In de Ski Online Shop vindt u een grote selectie betaalbare Classics en Moderns sneeuwschoenmodellen van bekende merken als MSR, TSL en Tubbs die aan uw wensen en eisen voldoen. XSPO Ons assortiment biedt u geschikte schoenmodellen, uitrusting en accessoires voor elk terrein - daarmee bent u gegarandeerd perfect uitgerust voor uw volgende sneeuwwandeling. Wij raden u aan om zowel waterdichte als ademende wandel- of winterschoenen te dragen in combinatie met sneeuwschoenen. Zo bent u optimaal beschermd tegen nattigheid tijdens het wandelen in de sneeuw en geniet u tegelijkertijd van een hoog draagcomfort tijdens het wandelen door het besneeuwde terrein.Sticks Voor een aangename wandelervaring zijn sneeuwwandelschoenen ook geschikt om uw spieren en kniegewrichten te ontlasten.

Wij hebben alles voor wandelen in de sneeuw. U vindt bij ons niet alleen talrijke modellen sneeuwschoenen, maar ook de bijbehorende uitrusting en passende accessoires. Chainsen spike Hoofd Lampen Van voor minder besneeuwd wandelterrein, tot voor nachtwandelingen in de sneeuw, tot stijlvolle rugzakken of tassen. Ontdek onze laaggeprijsde sneeuwschoenproducten van topmerken met gratis verzending (standaard) vanaf 100 euro in Duitsland en Oostenrijk. Optimale grip ook bij wandelen in besneeuwd terrein!

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
1 van 7
1 van 7