Eerste hulp » nu online kopen | XSPO
Niederlande+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Vr van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Eerste Hulp - Alles voor noodgevallen bij XSPO

Elke wintersporter loopt een zeker risico. Ongelukken op de piste of in het terrein zijn niet te overzien. Daarom zou iedere verantwoordelijke skiër EHBO-tassen bij zich moeten hebben voor noodgevallen.

Snel ter plaatse en erger voorkomen met eerste hulp

Een ongeluk of botsing op de piste of een noodsituatie tijdens het toeren in diepe sneeuw kan altijd gebeuren. Daarom maakt het niet uit of je een beginner of een professionele skiër bent. EHBO-tassen voor noodgevallen behoren tot de skiuitrusting om jezelf en anderen onmiddellijk te helpen en de tijd te overbruggen tot de reddingsdienst arriveert.

De eerste hulp tassen voor noodgevallen bij XSPO bevatten een basisassortiment dat nuttig is voor eerstehulpverleners. De set kan gemakkelijk online worden gekocht en kan door iedereen in geval van nood worden gebruikt. De producten worden aangeboden in verschillende maten. De inhoud omvat een reddingsdeken, een driehoekige doek, gaasverbanden, pleisters, een schaar of ontsmettingsdoekjes.

Elke skiër kan een EHBO-uitrusting worden aanbevolen. Het verlenen van eerste hulp is bijzonder belangrijk om de gewonde te stabiliseren en ook om psychologische steun te bieden totdat de reddingstroepen de plaats van het ongeval bereiken. Met de uitrusting is iedereen in staat wonden te ontsmetten en te behandelen. Een reddingsdeken kan worden gebruikt om de gewonde warm te houden. Als levensreddende maatregelen nodig zijn, zit er een reanimatieblad in de tassen.

Ongevallen en botsingen in wintersportgebieden nemen voortdurend toe. Daarom moet elke skiër nadenken over een EHBO-uitrusting en geen risico's nemen, vooral niet bij langere tochten. Voordat het onderwerp EHBO ter plaatse snel en professioneel kan worden toegepast, moet iedere wintersporter nadenken over de inhoud van de tassen.

  • EHBO-tassen voor noodgevallen bevatten basisuitrusting voor eerste hulp aan gewonden
  • De basisbeginselen van eerste hulp zouden iedere skiër bekend moeten zijn
  • Een reddingsdeken, driehoekige doek, verband en pleisters behoren tot de uitrusting van de tassen
Filters sluiten
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
22_first-aid-pro_110052
PIEPS First Aid Pro
€ 79,95** € 64,95*

22_bivy-bag-solo_110053
PIEPS BIVY Bag solo
€ 89,95** € 74,95*