Eerste hulp » nu goedkoop online kopen | XSPO
Niederlande+49 (0) 8503 92429-0 | Van ma tot fr van 10 - 17:00 Uhr
Gratis montage voor alle skimodellen

Eerste hulp - Alles voor een noodgeval op XSPO

Elke wintersporter loopt een zeker risico. Ongelukken op de piste of in het terrein zijn niet te overzien. Daarom moet elke verantwoordelijke skiër een eerstehulptasje bij zich hebben voor noodgevallen.

Ga snel naar de plek en voorkom erger met eerste hulp

Een ongeval of botsing op de piste of een noodsituatie tijdens het toeren in diepe sneeuw kan altijd gebeuren. Daarom maakt het niet uit of u een beginner of een professionele skiër bent. Ski EHBO-tassen voor noodgevallen maken deel uit van de skiuitrusting om uzelf en anderen onmiddellijk te helpen en de tijd te overbruggen tot de reddingsdienst arriveert.

De EHBO-tassen op XSPO bevatten een basisassortiment dat nuttig is voor eerstehulpverleners. De set kan gemakkelijk online worden gekocht en kan in noodgevallen door iedereen worden gebruikt. De producten worden in verschillende maten aangeboden. De inhoud bestaat uit een reddingsdeken, een driehoekige doek, gaasverbanden, pleisters, een schaar of ontsmettingsdoekjes.

Een nooduitrusting kan aan elke skiër worden aanbevolen. Het verlenen van eerste hulp is bijzonder belangrijk om de gewonde te stabiliseren en ook om psychologische steun te verlenen totdat de reddingstroepen de plaats van het ongeval bereiken. Met de apparatuur is iedereen in staat wonden te ontsmetten en te behandelen. Een reddingsdeken kan worden gebruikt om de gewonde warm te houden. Als levensreddende maatregelen nodig zijn, zit er een reanimatieblad in de tassen.

Ongevallen en botsingen in wintersportgebieden nemen voortdurend toe. Daarom moet elke skiër aan een nooduitrusting denken en geen risico's nemen, vooral op langere tochten. Voordat het onderwerp eerste hulp ter plaatse snel en vakkundig kan worden uitgevoerd, moet iedere wintersporter zich beraden over de inhoud van de tassen.

  • Eerstehulptassen voor noodgevallen bevatten basisuitrusting voor de eerste hulp aan gewonden.
  • De grondbeginselen van eerste hulp zouden bij iedere skiër bekend moeten zijn.
  • Een reddingsdeken, driehoekige doeken, verbanden en pleisters maken deel uit van de uitrusting in de tassen.
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!