Selectievolgorde | XSPO NL
Niederlande+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Selectievolgorde

We vragen u om af te zien van een zogenaamde selectievolgorde. Als u niet zeker bent van de juiste maat of als u nog vragen heeft over een artikel, helpen wij u graag verder. Ook in het geval dat u niet kunt beslissen, adviseren wij u. 

Stuur ons een e-mail naar service@xspo.de met uw verzoek of neem telefonisch contact met ons op via 08503 / 924 29 - 0.

Met selectieopdracht bedoelen we een opdracht om te kiezen uit meerdere gekochte artikelen (soortgelijke artikelen in verschillende maten/variëteiten) en met de bedoeling om slechts één product of helemaal geen product te behouden en de resterende goederen te retourneren. We zijn ons er natuurlijk van bewust dat het niet altijd gemakkelijk is om het juiste product te kiezen, maar dergelijke selectiebestellingen brengen voor ons aanzienlijke kosten met zich mee.

Wij streven er altijd naar om u, de klant, gunstige prijzen en een zo breed mogelijk assortiment producten van constante kwaliteit aan te bieden, maar door de selectiezendingen wordt deze onderneming voor ons steeds moeilijker. Omdat onze capaciteiten op sommige gebieden beperkt zijn, bestellen we de artikelen gedeeltelijk opnieuw bij onze leveranciers. Bovendien kunnen er tekenen van gebruik zijn op artikelen die meerdere malen zijn verzonden. Deze artikelen kunnen dan niet meer als nieuwe goederen worden verkocht en moeten door ons worden gesorteerd. Niet in de laatste plaats om deze redenen kunnen we geen selectieorders in grotere mate mogelijk maken. Wij behouden ons daarom het recht voor om geen grote selectieorders te accepteren.

Wij danken u voor uw begrip en beantwoorden graag uw vragen over onze producten.

Uw team van XSPO