Toko Wasborstels » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Toko Waxborstels - gelijkmatig uitborstelen en reinigen

Voorbereiding met verschillende borstels is belangrijk voor een schone toepassing bij het behandelen van ski's met wax. Staalhaar, paardenhaar of nylon: Toko waxborstels zijn optimaal uitgerust voor elk onderhoudsproces en stellen je in staat om een professionele behandeling van je ski's of snowboards helemaal thuis uit te voeren.

Belichten en reinigen is kinderspel met de Toko waxborstels

Vervuiling en beschadigde structuren kunnen een merkbaar effect hebben op de wendbaarheid en gladheid van zowel ski's als snowboards. Dit kan zelfs bij lage snelheden de controle beïnvloeden, met onveilige besturing en tragere reacties tot gevolg. Diverse Wax producten kunnen hierbij helpen door diep in het materiaal van de ski door te dringen en schade te herstellen. Om dit mogelijk te maken, moet er echter eerst een borstel worden gebruikt om geoxideerde onderlagen en beschadigingen bloot te leggen.

Er worden verschillende borstels gebruikt voor verschillende ondergronden en voor de afzonderlijke verzorgingsprocessen. Je kunt gemakkelijk de juiste modellen vinden in ons online assortiment met behulp van de filterfunctie en het zoekmasker. Als je vragen hebt, kun je ook het formulier onder elk artikel gebruiken om direct contact met ons op te nemen. Als alle twijfels zijn opgelost, kun je de artikelen die je wilt gemakkelijk en goedkoop online bij ons kopen.

Dankzij de nauwkeurige afwerking van zeer robuuste materialen zullen Toko wasborstels de tand des tijds doorstaan, zelfs na jaren van intensief gebruik. De eenvoudige maar handige vorm belooft een goede grip en snel werken zonder overmatig gebruik van kracht. De verschillende lengtes en soorten haren maken gedetailleerd borstelen, structureren en reinigen van vuile of beschadigde rubbers mogelijk. Daarom zijn de wasborstels van Toko geschikt voor zowel hobbyruiters als professionals.

Iedereen die thuis een kleine werkplaats voor ski- of snowboardverzorging wil inrichten, komt aan zijn trekken met de producten van Toko - duurzaam, schoon, professioneel.

  • Wasborstels van Toko zijn klassiekers in de servicebranche
  • Robuust vakmanschap, pure functionaliteit
  • Voor een schoon en professioneel resultaat
Filters sluiten
1 van 3
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
20_handy-box_5547168BLACK
Toko Handy Box black
abschliessbare Wax- und Werkzeugbox mit 3 Schubladen
abschliessbare Wax- und Werkzeugbox m...
€ 100,00** € 89,95*

15_5547168
Toko Handy Box
€ 100,00** € 89,95*

22_rotary-brush-steel_5542520.jpg
Toko Rotary Brush Steel
€ 190,00** € 159,95*

1 van 3