Swix Wassende ijzers / klemmende apparaten » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Swix Waxijzers - Voor service en professionele wedstrijdsporters

Om optimaal voorbereid te zijn op wedstrijden, maken ambitieuze alpine atleten gebruik van waxen en waxijzers van Swix. Jarenlange praktijkervaring en een groot aantal technologisch geavanceerde ontwikkelingen maken de ijzers van het Noorse bedrijf tot populaire hulpmiddelen voor schoon onderhoud, zowel bij World Cups als bij servicemedewerkers op de alpenweiden.

Duurzaamheid en corrosiebestendigheid - Swix waxijzers hier bij XSPO

De moderne waxijzers van het merk Swix verschillen fundamenteel van conventionele ijzers. Doordat ze op een geïsoleerde metalen of keramische plaat zijn geperst en zijn omgeven door een speciale beschermlaag en een tweede laag metaal of keramiek, is het verwarmingselement en daarmee het waxing iron in zijn geheel aanzienlijk duurzamer. Afgeronde hoeken garanderen ook dat de wax kan worden aangebracht zonder de ondergrond te beschadigen - voor een gerichte maar zachte verzorging van ski's en snowboards.

In het online assortiment op XSPO vind je voor elk doel en elk materiaal het juiste waxijzer. Je kunt de filterfunctie gebruiken om in de skishop naar specifieke producten te zoeken en deze vervolgens eenvoudig online bij ons kopen. Als je vooraf vragen hebt, hebben we onder elk artikel een vragenformulier opgesteld, zodat je je vraag direct aan ons kunt stellen.

Naast de klassieke Swix waxstrijkijzer met ergonomische handgreep en dikke metalen platen voor een stabiele verwarming, bieden we ook de nieuwste modellen met een bodemplaat met 50% structuur. Dit voorkomt zuiging tijdens het waxen, waardoor zelfs onervaren gebruikers het snel onder de knie hebben. De temperatuur kan eenvoudig worden geregeld van 80°C tot 180°C met behulp van LED-knoppen of een wieltje.

Het innovatieve "quick & clean" waxproces wordt mogelijk gemaakt door een fibrelene doek die in het Swix waxing iron wordt geklemd en overtollige wax en vuil verwijdert zodra het is aangebracht - verwijderen en borstelen is dus niet meer nodig.

  • Swix De waxstrijkijzers combineren het beproefde met nuttige innovaties
  • Een lange levensduur is gegarandeerd dankzij hoogwaardige materiaalcombinaties
  • Voor eenvoudige en grondige verzorging
Filters sluiten
1 van 3
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
24_wachsmaschine-220_T60-220-24.jpg
Swix Waxing Machine 220V
€ 380,00** € 329,95*

23_iron-bag_R0384N.jpg
Swix R834 Iron Bag
€ 20,00** € 16,95*

19_wachstisch_T0076
Swix Waxing Table Racing 120 x 45 cm
Höhenverstellbarer Wachstisch mit rutschfesten Gummifüßen
Höhenverstellbarer Wachstisch mit rut...
€ 240,00** € 199,95*

1 van 3