Swix Ski waxen / waxen » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Swix Wax - Hightech voor skiverzorging

Na uitgebreide tests en jarenlange praktijkervaring heeft Wax van het merk Swix een ontwikkelingsniveau bereikt dat nauwelijks ruimte laat voor optimalisatie. Ontworpen voor temperatuurbereiken van -10° C tot +10° C, kunnen ze op verschillende manieren worden gebruikt - als basis voor Cera F poeder, als racewax of als voorbereiding voor koude ski's.

Soepel als boter op de piste met Swix waxen

Of het nu gaat om professioneel racen, training voor ambitieuze junior racers of voorbereiding op de volgende tour door de backcountry: moderne Wax waxen zijn geschikt voor een breed scala aan onderhoudsdoeleinden, maar ook voor het verbeteren van je eigen prestaties. Dankzij hun hoge fluorgehalte en zachte consistentie zijn ze ook geschikt voor omstandigheden boven en onder het vriespunt.

Naast veel gespecialiseerde waxsoorten vind je in het uitgebreide assortiment op XSPO ook betrouwbare glijwasreinigers, die zorgen voor een betere waxopname van het materiaal en, in tegenstelling tot de hete waxmethode, geen mechanische spanning op het oppervlak veroorzaken - waardoor de structuren behouden blijven. Je kunt de filterfunctie in de shop gebruiken om gericht naar geschikte producten te zoeken en deze vervolgens voordelig online bij ons te kopen. Als je vragen hebt over de betreffende artikelen, kun je het formulier naast elke productbeschrijving gebruiken. Je kunt het gebruiken om je vraag rechtstreeks naar ons te sturen.

De verbeterde formules van Swix waxen op basis van hoog fluorkoolstof zorgen voor een unieke versnelling en hebben de afgelopen jaren al veel alpine raceprofs aan de overwinning geholpen. Naast geoptimaliseerde prestaties maken ze ook indruk met hun vuilafstotende eigenschappen en uitstekende duurzaamheid in de basis. Als ze puur worden aangebracht, zijn ze ideaal voor omstandigheden met een hoge luchtvochtigheid.

Swix Waxen helpt je bij een professionele en prestatiegerichte ski- en snowboardverzorging. Met de juiste Swix waxing iron is het aanbrengen geen probleem, zelfs voor ongeoefenden.

  • Swix Wax indrukken met gemakkelijke toepassing en goede duurzaamheid
  • Werking in een breed temperatuurbereik
  • Voor een nog brutalere acceleratie tijdens wedstrijden
Filters sluiten
4 van 6
4 van 6