Swix Files » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Swix Vijlen - Voor professioneel of privégebruik

In tegenstelling tot de in de handel verkrijgbare modellen, hebben Swix vijlen geen schuin vijlblad en zijn in plaats daarvan platter en rechter dan gebruikelijk. Dit maakt het mogelijk om de precieze kantengeometrie op ski's en snowboards te realiseren die nodig is voor internationale wedstrijden. Naast gebruik op wereldkampioenschappen zijn ze ook geschikt voor ambitieuze alpinesporters die hun prestaties willen verbeteren.

Duurzaam en extreem precies - Swix bestanden hier op XSPO

Of het nu in de professionele werkplaatsen van wereldbekerwinnaars is of voor privé skituning thuis: Swix vijlen worden overal gebruikt waar maximale precisie en een zuivere afwerking vereist zijn. Traditionele verchroomde vijlen voor het exact nivelleren van de zijhoeken worden gekenmerkt door een precieze geleiding. Ondertussen zijn chroomvrije carrosserievijlen dankzij hun extreme duurzaamheid ideaal voor het verwijderen van zware bramen.

Ons uitgebreide assortiment op XSPO omvat een groot aantal vijlen die op maat gemaakt zijn voor speciale doeleinden. Je kunt de filterfunctie en het zoekmasker in de shop gebruiken om specifiek te zoeken naar modellen die passen bij jouw beoogde gebruik en ze vervolgens gemakkelijk en goedkoop online bij ons kopen. Als je vooraf vragen hebt, kun je het formulier naast elke productbeschrijving gebruiken. Je kunt dit gebruiken om ons direct je vraag te sturen.

Chroomvijlen met een kortere, fijnere bladstructuur zijn ideaal voor het afwerken en gladmaken van alle strepen op de ondergrond. Het voorbereiden van de randgeometrie kan daarentegen het beste worden gedaan met een van de extreem scherpe stalen vijlen van Swix, die tien keer langer meegaan dan conventionele modellen. Met de nieuwe generatie vijlen kan afwerking met een tweede vijl zelfs overbodig zijn.

Hierdoor kun je je ski's en snowboard met gemak op het niveau van een professional brengen en profiteren van de kwaliteit van Swix vijlen, zelfs na jarenlang gebruik.

  • Vijlen van Swix zijn extreem stabiel en duurzaam
  • Gemaakt van geschikte materialen voor speciale vereisten
  • Gebruikt bij wereldkampioenschappen en wereldbekers
Filters sluiten
1 van 6
1 van 6