Swix Brushes » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Swix Borstels - polijsten, strippen, uitborstelen

Geschikt voor alle soorten wax en een essentieel onderdeel van elke professionele onderhoudsuitrusting, zetten Swix borstels de norm voor skivoorbereiding. Of het nu in de klassieke handversie is of als afgeronde rotorborstel: de modellen van Swix doen ook na jaren intensief gebruik nog steeds betrouwbaar hun werk.

Met Swix borstels wordt ski- en snowboardonderhoud kinderspel

Ben je op zoek naar stevige borstels die geschikt zijn voor een gedetailleerde voorbereiding van ski's en snowboards? Dan zijn de Swix borstels met verschillende borstelharen voor gespecialiseerde toepassingen precies wat je nodig hebt. Borstels van paardenhaar verwijderen overtollige waxdeeltjes na een behandeling met een waxijzer, terwijl de afwerking wordt gedaan met extra zachte borstels van nylon of fleece.

Hier op XSPO hebben we niet alleen verschillende soorten borstels op voorraad, maar ook complete WK-sets die worden geleverd in een alpine kofferuitvoering. Om de juiste modellen te vinden, kun je de filterfunctie in onze online shop gebruiken om door het assortiment te bladeren op basis van je voorkeuren. Als je eenmaal de borstels en accessoires hebt gevonden die je wilt, kun je ze snel en gemakkelijk bij ons online kopen tegen een voordelige prijs. Als je vragen hebt over de betreffende artikelen, kun je altijd het formulier naast de productbeschrijving gebruiken om je vraag direct naar ons te sturen.

Bij het gebruik van Swix borstels is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er altijd een veiligheidsbril wordt gedragen en dat dezelfde borstel niet wordt gebruikt voor paraffine-Wax en Cera-F. Het is niet nodig om stevig op de rotor te drukken, omdat de borstels hun werk betrouwbaar doen, zelfs bij voorzichtig contact met het oppervlaktemateriaal.

Dit betekent dat je een stalen rotorborstel kunt gebruiken om de skibodem op te frissen voordat je het waxijzer gebruikt. Daarna volgt de afwerking met vlies, paardenhaar en nylon.

  • Borstels van Swix worden op maat gemaakt voor speciale doeleinden
  • Hoogwaardige afwerking garandeert jarenlang gebruik
  • Verkrijgbaar in handmatige versie of als rotorborstels
Filters sluiten
1 van 2
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
13_rotorbuerste_wildschwein
Swix T16P Roto Brush Wild Boar 100 mm
Spezialbürste als erste zu benutzende Bürste für Paraffine bei Alp...
Spezialbürste als erste zu benutzende...
€ 60,00** € 49,95*

1 van 2