Salomon Skihelmen » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Salomon Skihelmen - allround bescherming met handige functies

Moderne skihelmen zijn gemaakt van extreem lichte maar duurzame materialen voor maximaal comfort en veiligheid. Daarnaast zijn veel modellen ook geschikt voor andere sporten, zoals vrij klimmen of mountainbiken. Op Salomon zijn alle helmen bovendien uitgerust met handige foefjes, zodat niets een succesvolle dag op de berg in de weg staat.

Sportief en veelzijdig - Salomon skihelmen hier bij XSPO

Het maakt niet uit of je graag de hele dag tussen de boterbak en de pijp doorbrengt, zwarte pistes onveilig wilt maken of wilt genieten van de vrijheid van ongerepte poeder: Voor een veilige ski-ervaring is een perfect passende skihelm van moderne materiaalcompounds van het grootste belang. Je moet je immers volledig op je techniek en de omgeving kunnen concentreren, zonder dat je bij ruwe landingen meteen moet bijsturen.

In onze Salomon skihelmshop vind je een grote verscheidenheid aan robuuste helmen van de fabrikant. Er zijn versies in signaalkleuren verkrijgbaar, maar ook discrete ontwerpen in matzwart. De oorkussens zijn bij alle modellen uitneembaar en de binnenvoering kan eenvoudig worden gewassen. Je kunt de filterfunctie hier op XSPO gebruiken om door ons assortiment te bladeren op basis van je persoonlijke voorkeuren - dan kun je de artikelen die je wilt online kopen tegen een gunstige prijs.

Dankzij hybride constructies, Twin Shell ventilatie en geïnjecteerde ABS schelpen met EPS voering, absorberen Salomon skihelmen effectief zelfs de zwaarste stoten en scherpe voorwerpen zoals stenen of metalen randen. De kinbandvoering zorgt ervoor dat de helm stevig kan worden opgezet zonder dat er oncomfortabele druk op de kaak ontstaat. De voering kan ook worden verwijderd en vervangen door een pet.

Als extraatje hebben sommige modellen een volledig bedraad audiosysteem waarmee je ongestoord naar muziek kunt luisteren - of je nu van de helling af raast of big airs in de pipe viert. Salomon Skihelmen combineren comfort en functionaliteit met een baanbrekend ontwerp.

  • Skihelmen van Salomon zijn licht van gewicht en toch extreem robuust.
  • Veelzijdig dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden
  • Handige functies voor een perfecte dag op de berg
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
1 van 3
1 van 3