Oakley » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Oakley - Vooruitstrevend ontwerp met visie

Moderne ski-uitrusting is niet alleen gemaakt van extreem duurzame en lichtgewicht materialen, maar past zich ook op intelligente wijze aan de fysieke omstandigheden van de gebruiker aan. Oakley is altijd een van de pioniers geweest op het gebied van nieuwe ideeën voor sportieve en functionele kleding waarmee je zelfs de meest veeleisende pistes met succes kunt bedwingen.

Nieuwe technologieën stijlvol verwerkt - uitrusting van Oakley hier bij XSPO

De Californische fabrikant Oakley is geschikt voor zowel beginners als professionals en combineert op vakkundige wijze een modern ontwerp met uiterst nauwkeurige verwerking en duurzame materialen. Of het nu gaat om ski jassen, broeken, handschoenen of skibrillen: Zelfs na jarenlang intensief gebruik vertonen de producten geen zwakke punten en worden ze in plaats daarvan trouwe metgezellen op de top.

Naast talloze skibrillen en zonnebrillen omvat het uitgebreide assortiment op XSPO ook broeken, jassen en andere onderdelen voor je ski-uitrusting. Qua kleur en functie is er voor elk wat wils. Met behulp van de filterfunctie kun je in de Oakley Ski online shop snel en gericht zoeken naar producten in bepaalde maten en kleuren of naar bepaalde ski-eigenschappen.

De jassen en skibrillen maken gebruik van innovatieve technologieën, zodat u bij een aangename temperatuur en met een perfect uitzicht naar beneden kunt glijden. Waterdichte naden en zeer nauwkeurige ventilatiesystemen garanderen altijd een betrouwbaar ademend vermogen, waarbij overtollig vocht wordt afgevoerd zonder warmte te verliezen. Daarnaast zet het futuristische ontwerp van de skibril nieuwe standaarden en biedt maximaal comfort met een helder panoramisch zicht.

Hoogwaardige materialen en een strakke afwerking worden gebruikt om onderdelen te realiseren die je prestaties merkbaar verbeteren. Zo kun je tijdens lange tochten een comfortabele lichaamstemperatuur behouden, flexibel reageren op obstakels in het park en zelfs in de diepste poeder het overzicht niet verliezen - met de hoogwaardige uitrusting van Oakley.

  • Oakley staat voor kwaliteit in een futuristisch design
  • Geavanceerde materialen ontmoeten zinvolle innovaties voor professionele uitrusting
  • Zo kunnen zowel beginners als profs hun eigen prestaties verbeteren
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 van 9
1 van 9