K2 Dispatch » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

K2 Dispatch - De perfecte middenweg tussen Freeride en skitouring

Hou je van de adrenalinekick van freeriden, maar wil je graag weer tot rust komen tijdens een meer ontspannen skitocht? Dan is de K2 Dispatch serie precies de juiste keuze voor jou! Als je hebt geworsteld met de keuze tussen de K2 Wayback en de K2 Mindbender collectie, dan vind je hier het ideale compromis. Of het nu gaat om actievolle afdalingen of ontspannen skitochten - met de K2 Dispatch serie kun je beide passies combineren.

Met de K2 Dispatch collectie zijn er geen grenzen meer voor freetouring fanaten

K2 is een van de marktleiders op het gebied van ontwerp, productie en marketing van ski's en ski accessoires. De ontwikkelaars hebben het tot hun missie gemaakt om de ski-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel amateur- als professionele sporters. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze erin geslaagd zijn om de kloof tussen Freeride en skitouring te overbruggen. De K2 Dispatch serie bestaat uit drie verschillende skimodellen, zodat er voor elke freetouring fan het juiste model is.

De allrounder onder de drie modellen is absoluut de Dispatch 110. Dankzij zijn Mid-Fat Waist en de nieuw ontwikkelde Titanal Hex Beam constructie zijn lange en complexe afdalingen in de backcountry geen obstakel voor deze allrounder. Naast de Dispatch 110 heeft K2 ook de Dispatch 101 voor eenvoudigere tochten en de Dispatch 120 voor steiler en veeleisender terrein.

Om de ervaring compleet te maken, heeft K2 de gloednieuwe Dispatch Pro skischoen gelanceerd. Zijn onverslaanbare gewicht van slechts 1500 gram in combinatie met 60 graden bewegingsvrijheid in de wandelmodus maken het de perfecte metgezel op je volgende freetourmissie.

Alle modellen in de K2 Dispatch serie combineren lichtheid en stabiliteit om geweldige downhill prestaties te garanderen. Ga zorgeloos op je volgende freetour avontuur en ontdek alle producten uit de K2 Dispatch serie in de XSPO ski online shop.

Filters sluiten
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!