Blizzard Freeride Ski » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Blizzard Freeride Ski's - goed uitgerust voor het grote avontuur

De Free Ride ski's van Blizzard zijn speciaal ontwikkeld voor off-piste skiën, dus buiten de gemarkeerde pistes. De sportuitrusting biedt aanzienlijk meer oppervlakte dan conventionele producten.

Free ski's op XSPO geven je een beetje vrijheid

Voor off-piste skiën moet je goed kunnen manoeuvreren in diepe sneeuw en bekend zijn met lawinebewustzijn. Naast deze basisvereisten zijn er speciale modellen nodig om het nodige drijfvermogen te bieden in dit onbegaanbare terrein. Blizzard Freeride Ski's zijn aanzienlijk breder dan conventionele downhill ski's en er is ook een verschil in de bindingen, want deze zijn verder naar achteren gemonteerd dan normaal om de rit nog gemakkelijker te maken en te voorkomen dat je wegzakt in de sneeuw.

In de online shop op XSPO kun je je vertrouwd maken met de Freeride ski's en de afzonderlijke modellen van dichtbij bekijken aan de hand van foto's en productbeschrijvingen. Als je online koopt, kun je binnenkort zorgeloos op avontuur. De voorinstelling en montage worden uitgevoerd door XSPO volgens de instructies op Lengte skischoenzool. Vervolgens moet je de binding ter plekke controleren met behulp van de skischoen.

De Blizzard Free ski's zijn onmisbaar voor off-piste skiën. Ze bieden niet alleen betere ski-eigenschappen in diepe sneeuw, maar deze speciale ski's zijn ook veel gemakkelijker te skiën op verharde en natte sneeuw. Veel skigebieden hebben gemarkeerde maar ongeprepareerde pistes waar je de ski's goed kunt testen voordat je de backcountry in gaat.

Freeriders kunnen goed skiën in diepe sneeuw met de speciale modellen van Blizzard. De gevaren moeten echter niet worden onderschat. Een skitocht in kleine groepen is aan te raden in plaats van alleen op pad te gaan. Beschermers en een lawinesonde moeten ook deel uitmaken van je uitrusting.

  • Blizzard Free ride-ski's zijn niet alleen geschikt voor afdalingen, maar ook voor sprongen
  • De lichtgewicht houten kern absorbeert schokken
  • De draaicirkel kan aanzienlijk worden vergroot met Blizzard vrijeski's
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
 
2 van 2
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
23_sheeva-team_8A335800.jpg
Blizzard Sheeva Team orange (2023/24)
Binding: optioneel te selecteren in de setconfigurator
Binding: optioneel te selecteren in de setconfigurator
€ 300,00** € 199,95*

2 van 2