Atomic Skihelmen » nu online kopen | XSPO
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Do van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Atomic Skihelmen - hals over kop

Tijdens het skiën verplaatst het lichaam zich met extreem hoge snelheden. Zelfs amateur-skiërs bereiken snelheden van gemiddeld 60 km/u of meer bij een stabiel skigedrag. Het risico op letsel bij een val is navenant hoog, daarom moeten Atomic skihelmen bestand zijn tegen zware belastingen.

Bescherm je hoofd betrouwbaar met Atomic skihelmen

Iedereen die ooit tijdens het skiën is gevallen, weet aan welke krachten skischoenen, skibeschermers en natuurlijk skihelmen in het bijzonder worden blootgesteld. Hoogwaardige materialen en een goede afwerking zijn hier van bijzonder belang, omdat ze bepalend zijn voor het soort letsel en de ernst ervan. Daarnaast moet de helm ook comfortabel en stevig zitten, zodat hij de drager niet hindert tijdens de afdaling.

In de ski online shop op XSPO vind je een ruim assortiment helmen die qua design en functionaliteit geschikt zijn voor elk type skiër. Draag je graag een muts onder je helm? Zitten gewone helmen te strak voor je? De lichtgewicht skihelmen in Atomic skatestijl met hun afneembare oorkussens en driedelige, uitneembare binnenvoering zijn dan precies goed. Je vindt hier ook helmen met een ABS volledige schaalconstructie voor maximale bescherming tot aan de nek.

De modellen uit de Marcel Hirscher collectie zijn in maat verstelbaar en voorzien van passieve ventilatie en zijn bijzonder geschikt voor schieten, racen of vrij rijden op ruw terrein. Compatibel met SL Chin Guards, komen ook rijders voor wie volledige gezichtsbescherming belangrijk is aan hun trekken. Afneembare vizieren en skibrilbevestigingen zorgen voor flexibiliteit op de piste, zodat je je in een handomdraai aan elke situatie kunt aanpassen.

Betrouwbare hoofdbescherming is een prioriteit als je met een gezonde mate van vertrouwen zwarte pistes of de diepste poeder op de berg wilt bedwingen. Atomic Skihelmen passen perfect en zien er ook stijlvol uit, zodat niets je skiplezier in de weg staat.

  • Hoofdbescherming is het allerbelangrijkste bij het skiën
  • Materialen en afwerking moeten bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden
  • De betrouwbare bescherming van Atomic skihelmen garandeert een veilige ski-ervaring
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
2 van 4
2 van 4